Kardeş Türküler’den salgın günlerinde canlı konser

Yayın tarihi: 24 Ocak 2021 Pazar 3:26 pm - Güncelleme: 24 Ocak 2021 Pazar 3:26 pm

28. yılına giren Kardeş Türküler, 2021 yılının ilk konserini Moda Sahnesi’nden canlı yayınla vereceklerini duyurdu.

2019 yılının son günlerinde Çin’de tespit edilen ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını hayatımızı birçok açıdan değiştirdi. Bu değişiklikten en çok etkilenenler ise konserler, tiyatrolar ve gösteriler olurken Kovid-19 salgınıyla birlikte canlı konserler başladı.

28. yılını kutlayan Kardeş Türküler de 13 Şubat Cumartesi akşamı Moda Sahnesi’nde canlı yayınla konser vereceğini duyurdu. Konser biletlerinin fiyatları 25 TL ile 250 TL arasında değişirken Kardeş Türküler tarafından yapılan açıklamada “İzleyiciler konser için en düşük bilet fiyatını seçebilecekleri gibi isterlerse Kardeş Türküler ve Moda Sahnesi’ni desteklemek üzere daha yüksek fiyatlardan bilet alabilecekler.” denildi.

Kardeş Türküler’in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlarda şu ifadeler kullanıldı:

“Kardeş Türküler evden izleyebileceğiniz canlı konserle karşınızda! Pandeminin ardından evlerinden yaptıkları videolarla dinleyicileriyle buluşmaya devam eden Kardeş Türküler, bu kez naklen bir canlı yayınla konser vermeye hazırlanıyor.

Moda Sahnesi’nin “Sahneden Naklen” etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan bu konser, 28. Yılına giren Kardeş Türküler projesinin 2021’deki ilk konseri olacak. Kardeş Türküler bu konserde sosyal medyadan gelen sorulara da yanıt verecek.”