Karamollaoğlu’ndan Olay TV yorumu: Utanç sebebi

Yayın tarihi: 26 Aralık 2020 Cumartesi 10:35 am - Güncelleme: 26 Aralık 2020 Cumartesi 10:35 am

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sadece 26 gün yayın yapabilen Olay TV için “Yasaklarla mücadele edeceğiz diyerek iş başına gelen bir iktidarın döneminde, Olay TV‘nin sadece 26 gün yayın hayatına devam edebilmesi ve akabinde baskılar sonucu ekran karartması; ülkemizin siyasi tarihine utanç sebebi olarak geçmiştir” dedi.

Karamollaoğlu, Olay TV’nin 26 gün önce başladığı yayın hayatına dün akşam yapılan son yayınla veda etmesine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla AKP iktidarını eleştirdi.

Genel Yayın Yönetmeni Sarılar canlı yayında açıkladı: İşte Olay TV’nin kapanma sebebi!

Karamollaoğlu, “Yasaklarla mücadele edeceğiz diyerek iş başına gelen bir iktidarın döneminde, Olay TV‘nin sadece 26 gün yayın hayatına devam edebilmesi ve akabinde baskılar sonucu ekran karartması; ülkemizin siyasi tarihine utanç sebebi olarak geçmiştir” dedi.

Basın ve ifade özgürlüğü vurgusu yapan Karamollaoğlu, “Basının özgür olmadığı, gazetecilerin hapsedildiği, fikirlerin rahatlıkla ifade edilemediği bir ülkenin kalkınması da ilerlemesi de mümkün değildir” açıklamasını yaptı.