Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu’nun videosunu paylaştı: Muhafazakarlar için endişeye mahal yok!

Yayın tarihi: 21 Mart 2023 Salı 1:43 am - Güncelleme: 21 Mart 2023 Salı 1:46 am

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’nun videolu mesajlarına destek verdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun videolu mesajlarına destek verdi.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından “Birleşeceğiz ve kazanacağız. Ama kime karşı” notu ile bir video yayınladı. Kılıçdaroğlu videolu paylaşımında “Bu akşam bir konuyu netleştirmek adına sizleri evime davet ettim. Asıl konuya geçmeden önce, seçim yaklaştıkça giderek artan tuhaf bir duruma dikkatinizi çekmek istiyorum. Saray İktidarı ve onunla yola çıkanlar kadınların en temel haklarını birkaç oy için pazarlık meselesi yapmaya hazır olduklarını gösterdiler. Kadınların en basit kazanımlarını çöpe atmaya kalkışıyorlar. Bakın, açık konuşalım. Oradaki hedef başı kapalı genç muhafazakar kadınlardır. Bu genç kadınları ezmek istiyorlar. Onları kontrol altına almak istiyorlar. Evet, dehşetle izliyoruz onları ve evet bunların hepsi, üzülerek ifade edeyim, gerçek” ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu’nun bu iletisini alıntıladı ve “Muhafazakarlar için endişeye mahal yok! Biz varız, birlikte başaracağız” mesajını paylaştı.

Kılıçdaroğlu: Erdoğan’ı göndermek en kolayı, asıl hedefimiz çok daha büyük