Karamollaoğlu-Babacan görüşmesinde dikkat çeken isim!

Yayın tarihi: 3 Ekim 2019 Perşembe 1:40 pm - Güncelleme: 3 Ekim 2019 Perşembe 1:46 pm

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yeni parti kurma hazırlığında olan eski AKP’li Bakan Ali Babacan’ı ziyaret etti. Görüşmede Babacan’ın yanındaki isim dikkat çekti.

 

AKP’den istifa eden ve parti kurma çalışmalarını hızlandıran eski Bakan Ali Babacan ilk kez siyasi bir liderle bir araya geldi.

Milli Gazete’nin haberine göre Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile parti çalışmalarını yürüttüğü Ankara, Balgat’taki ofisinde görüştü.

BABACAN’IN YANINDAKİ İSİM DİKKAT ÇEKTİ

Görüşmeden kamuoyuna yansıyan fotoğrafta Babacan’ın yanında oturan isim dikkat çekti. Daha önce adı Babacan ekibinde geçen ve AKP’den istifa eden eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin de görüşmede yer alan isim oldu. Sadullah Ergin ilk kez Ali Babacan ile görüntü verdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Türkiye’nin Geleceği İçin Lider Ziyaretleri” kapsamında siyasi parti liderleriyle görüşmeler gerçekleştiriyor.

DAVUTOĞLU İLE DE GÖRÜŞECEK

Karamollaoğlu, Babacan’ın ardından yeni parti kurma hazırlığında olan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile de ilerleyen günlerde bir görüşme yapacak.

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, liderler turu kapsamında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile de görüşmüştü.