Karakomik Filmler 2 tanıtıldı

Yayın tarihi: 7 Ocak 2020 Salı 2:32 pm - Güncelleme: 7 Ocak 2020 Salı 2:32 pm

Türk sinema dünyasının önemli isimlerinden biri olan Cem Yılmaz geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Karakomik Filmler 1 ile izleyici karşısına çıkmıştı. Şimdi ise Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği Karakomik Filmler 2 için 2 ayrı tanıtım videosu yayınlandı.

Karakomik Filmler 2 tanıtıldı. 18 Ekim’de gösterime giren film diğer Cem Yılmaz yapımlarına göre sönük bir gişe performansı sergilemişti. 8 hafta gösterimde kalan Karakomik Filmer 1 toplamda 719.519 izleyici tarafından seyredildi.

Bu normal bir film için oldukça iyi bir izleyici sayısı olsa da söz konusu Cem Yılmaz olduğunda beklenti de biraz daha yüksek oluyor. Örneğin 2019’da vizyona giren Arif v 216 20 hafta gösterimde kalmış ve 4.968.462 kişi tarafından izlenmişti.

Şimdi ise Cem Yılmaz Karakomik Filmler 2 ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Aynı ilk film gibi iki orta metraj filmden oluşan yapım 17 Ocak’ta vizyondaki yerini alacak.

Filmin kadrosunda Cem Yılmaz’ın filmlerinde görmeye alışık olduğumuz Özkan Uğur, Cem Davran, Özge Özpirinçci, Büşra Develi, Çağlar Çorumlu gibi isimler bulunuyor.

Geçtiğimiz gün Karakomik Filmler 2 içerisinde yer alan Deli ve Emanet isimli orta metraj filmler için birer adet tanıtım videosu yayınlandı. Bu filmlerden birisi absürt komedi tarzındayken, biri ise kara mizah unsurları içeriyor. Yani Karakomik Filmler 1 ile aynı çizgi söz konusu.

Logitech Brio 4K Stream Edition webcam inceleme