Karakaya “Kadınlarımızı koroya davet ediyoruz”

Yayın tarihi: 20 Şubat 2020 Perşembe 2:16 pm - Güncelleme: 20 Şubat 2020 Perşembe 2:16 pm

Seyhan Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde eşitsizliğe, şiddete, istismara, ayrımcılığa ve eşit olmayan kadın – erkek yaşam koşullarına dikkat çekmek için “1000 Kadın Korosu” konseri düzenliyor. Seyhan Belediyesi Meclis üyesi ve Müzik öğretmeni Filiz Bahadırlı şefliğinde gerçekleştirilecek 1000 Kadın Korosuna, ekonomik, sosyal, siyasi veya kültürel bir şart aranmadan tüm kadınlar başvuru yapabilecek.

KARAKAYA “KADINLARI VE YAŞADIKLARI SORUNLARI ÖNEMSİYOR, ONLARA SES VERİYORUZ”

Seyhan Kent Konseyi Başkanı Erkan Karakaya, 8 Mart Dünya emekçi Kadınlar günü’nde 1000 kadın korosu konseri ile Kadınların yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek istediklerini söyledi. Birlikte var olmanın farkındalığını ortaya koymayı amaçladıklarını belirten Karakaya “ Amacımız, 1000 tane kadını, aynı anda ve aynı amaç etrafında toplamak. Kadın istismarını, eşitsizliği, ayrımcılığı, Kadına şiddeti kısaca kadının yaşadığı tüm olumsuzlukları farklı yaşama sahip farklı kadınların oluşturduğu korodan bir kez daha duyurmak” dedi.

“TÜM KADINLAR KOROYA DAVET EDİYORUZ”

“1000 Kadın Korosu”nda yer almak isteyen tüm kadınların, Seyhan Belediyesi Yaşar kemal kültür merkezi önündeki yeni nikah salonu içerisindeki irtibat ofisine başvurabileceğini anımsatan Seyhan Kent konseyi Başkanı Erkan Karakaya “farkındalık yaratmak adına düzenleyeceğimiz konserin korosunda yer almak isteyen kadınlarımızı başvuru için bekliyoruz. 1000 Kadın Korosu konseri 8 Mart Dünya emekçi Kadınlar Günü’nde saat 16:00’da Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünde gerçekleştirilecek. Tüm Belediye Başkanlarımızın davetli olduğu konserde, koronun şefliğini Seyhan Belediyesi Meclis üyesi ve Müzik Öğretmeni Filiz Bahadırlı yapacak. Konsere tüm Kadınlarımızı ve ailelerini bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.