Karaisalı’da dezenfekte ve ilaçlama çalışması…

Yayın tarihi: 14 Nisan 2020 Salı 3:17 pm - Güncelleme: 14 Nisan 2020 Salı 3:17 pm

Adana Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki ilçelerde ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kent merkezinde kurulan semt pazarlarında esnaf ve halka maske dağıtımı sürüyor.

Koronavirüsün ortaya çıktığı ilk günden itibaren kent genelinde etkin önlemler alan Adana Büyükşehir Belediyesi, kırsaldaki ilçelerde çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Karaisalı ilçesinde dezenfekte ve zararlılara karşı ilaçlama yapan ekipler, esnafa maske dağıtımı da gerçekleştirdi. Karaisalı’daki yurttaşlar Adana Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmasından memnunluk duyduklarını ve taktirle karşıladıklarını ifade etti.

HALKI KORUMA ESNAFA DESTEK

Koronavirüsle mücadele çalışmalarını sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri Meydan Mahallesi’nde maske dağıttı. Maskesiz topluma açık yerlerde bulunulmasının yasaklanmasının ardından halkın virüsten korunması ve esnafa destek amaçlı maske dağıtımı gerçekleştirildi.

Yüreğir Akdeniz Mahallesi ile Sarıçam Esentepe Mahallesi’nde kurulan semt pazarlarında hem denetim hem de maske dağıtımı yapan Büyükşehir ekipleri, halkı ve esnafı kurallara uyma konusunda uyardı. Pazar girişine konulan maske kabini ile halkın maske ihtiyacını karşılayan ekipler, yurttaşların sosyal mesafe kurallarına uyarak alış veriş yapması için de bilgilendirmede bulundu.