Karabük’te ilginç olay! Cansız mankenin kıyafetlerini çaldı kediye saksı fırlattı

Yayın tarihi: 29 Eylül 2023 Cuma 4:25 pm - Güncelleme: 29 Eylül 2023 Cuma 4:25 pm

Karabük’te bir şüpheli dükkanın önünde bulunan cansız mankenin üzerindeki kıyafetleri çaldı. Hırsızlık şüphelisinin eline aldığı bir saksıyı ise yanında bulunan kedinin üzerine fırlattığı görüldü.

Olay Karabük’te meydana geldi. Tarım aletleri satan dükkanın sahibi Ömer İncebacak, sabah geldiği iş yerinin önünde duran cansız mankenin üzerindeki kıyafetlerin çalındığını fark etti.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen İncebacak, cansız mankenin üzerindeki kıyafetlerin gece saatlerinde bir kişi tarafından çalındığını gördü. Kamera kayıtlarında, iş yerinin önüne gelerek çevreyi kontrol eden bir kişinin, cansız mankenin üzerindeki kıyafetleri alarak giydiği ve bölgeden uzaklaştığı yer aldı. Görüntülerde ayrıca şahsın kediye saksı fırlattığı da görüldü.

İHA’ya açıklama yapan İncebacak şunları söyledi:

“Bunu ‘Şaşgöz’ diye bildiğimiz bir kardeşimiz var onun yaptığını fark ettik. Kendisinden şikayetçi değilim, aldığı elbiseler helali hoş olsun. 20-25 dakika uğraşıyor, zaten o görüntüler hoşumuza gitti. Sohbet ediyor onunla, şarkılar söylüyor. Bu görüntüleri ortaya çıkardığı için şaşıyoruz kardeşimize, teşekkür ediyoruz. Elbiseleri çıkarırken biraz da çekingenliği falan da var etrafa bakıyor. Yapacak bir şey yok, kardeşimiz güzel bir kardeşimiz. Kendisi de zaten haber göndermiş, ‘Teşekkür ediyorum, o elbiseleri kış vakti bana hediye ettiğiniz için’ diye. Yazı yazdım o da biraz mizah amaçlı olsun diye. ‘Üşüyorum elbiselerimiz çıkarmayın’ diye”

‘Pes’ dedirten hırsızlık! Otomobilli hırsızlar seyir halindeki gencin altından skuterini çaldı