Kara Kartal yol kazası istemiyor! Beşiktaş Neftçi Bakü maçı saat kaçta, hangi kanalda

Yayın tarihi: 17 Ağustos 2023 Perşembe 9:27 am - Güncelleme: 17 Ağustos 2023 Perşembe 9:27 am

Beşiktaş, Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Neftçi Bakü’yü ağırlayacak. İlk maçı deplasmanda 1-3 kazanan Beşiktaş bir yol kazası yaşamak istemiyor. Peki Beşiktaş Neftçi Bakü maçı hangi kanalda? Beşiktaş Neftçi Bakü maçı saat kaçta?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön eleme turu rövanşında bugün Azerbaycan ekibi Neftçi’yi konuk edecek. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de oynanan ilk mücadeleyi Vincent Aboubakar, Jackson Muleka ve Salih Uçan’ın kaydettiği gollerle 3-1 kazanan Beşiktaş, adını Play-Off turuna yazdırmaya çalışacak. Siyah-Beyazlı ekip; galip gelmesi, berabere kalması ve tek farkla mağlup olması halinde Play-Off turuna yükselecek. Beşiktaş, turu geçmesi durumda Play-Off’ta Aris (Yunanistan)-Dinamo Kiev (Ukrayna) eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş-Neftçi Bakü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Konferans Ligi maçı şifresiz kanalda mı?

Bu akşam Beşiktaş Stadı’nda oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak Beşiktaş-Neftçi Bakü maçı TRT Spor’dan şifresiz canlı yayınlanacak. Maçı Avusturyalı hakem Julian Weinberger yönetecek.

Beşiktaş-Neftçi Bakü muhtemel 11’ler:

Beşiktaş: Mert, Rosier, Amartey, Colley, Masuaku, Onur, Salih, Amir, Gedson, Rebic, Aboubakar

Neftçi Bakü: Brkic, Tamas, Azer, Ismayil, Matias, Saief, Emin, Jaber, Farid, Shinyashiki, Lebon

TEK ESKSİK GHEZZAL

Beşiktaş’ta Cezayirli futbolcu Rachid Ghezzal, Neftçi karşısında görev yapamayacak. SiyahBeyazlılar’da sakatlığını atlatan Cenk Tosun, teknik direktör Şenol Güneş’in şans vermesi halinde bu sezon ilk kez forma giyecek. Kart cezasını tamamlayan Arthur Masuaku da bugün sahada olabilecek. Yeni transfer Ante Rebic ise ilk kez Beşiktaş Stadı’nda Siyah-Beyazlı taraftarların önünde maça çıkacak.

5. RESMİ MAÇ

Kara Kartal, Neftçi rövanşıyla bu sezon 5. resmi maçını oynayacak. Siyah-Beyazlılar, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde 3, Trendyol Süper Lig’de de bir müsabakaya çıktı. Bu maçların tümünü kazanan Beşiktaş, 8 kez fileleri havalandırırken kalesinde ise 2 gol gördü.

AVRUPA ARENASINDA 234. KARŞILAŞMA

Kartal, bu akşam Avrupa’da 234. maçını oynayacak. Siyah-Beyazlı futbol takımı, Avrupa kupalarında çıktığı 233 müsabakada 87 galibiyet, 47 beraberlik ve 99 yenilgi yaşadı. Söz konusu maçlarda 307 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 348 gol gördü.

ŞENOL GÜNEŞ: ELİMİZDEKİ KADROYU OLDUKÇA ZORLAMAYA ÇALIŞIYORUZ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, dün Nevzat Demir Tesisleri’nde açıklamalarda bulundu. İlk olarak Nefçi Bakü maçı için konuşan Güneş, “Sezona yeni başladık. Üç günde bir maç oynayacağız. Elimizdeki kadroyu oldukça zorlamaya çalışıyoruz. Herhangi bir problem yok. Fiziksel değerler iyi görünüyor” dedi. Rashica transferi için sorulan soru üzerine deneyimli teknik direktör; “Rashica geçen sene iyi oynadı, başarılı oldu. Dışarıdan aldığımız bilgilere bakınca karakterli, iyi bir oyuncu. Yönetimi tebrik ediyorum” dedi.

Sarı Kanarya için rahat deplasman! Maribor-Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?