Kar yağınca mobilya mağazasında pijama partisi düzenlediler

Yayın tarihi: 2 Aralık 2021 Perşembe 5:18 pm - Güncelleme: 2 Aralık 2021 Perşembe 5:21 pm

Dünyaca ünlü mobilya devi dünyaca ünlü bir mobilya mağazasının Danimarka şubesi ilginç bir olaya sahne oldu. Aalborg kentinde ani bastıran kar yağışı sonrası onlarca kişi mağazada mahsur kaldı, geceyi mağazada pijama partisi düzenleyerek geçirdiler.

Danimarka’daki mağazanın altı müşterisi ve çalışanları, Çarşamba günü meydana gelen kar fırtınası nedeniyle mağazada mahsur kaldı, geceyi mağaza içindeki yataklarda uyuyarak geçirdi.

Aalborg kentinde bir anda bastıran kar yağışı sonrası yüksekliği 30 santimetreyi aşan kar nedeniyle mahsur kalan müşteri ve çalışanlar çareyi mağazada geceyi geçirmekte buldu.

Mağaza müdürü Peter Elmrose, Danimarka’nın Ekstra Bladet gazetesine verdiği demeçte, “Mobilyalarımızı sergilediğimiz birinci kattaki yataklarımız, şiltelerimiz ve çekyatlarımızın bulunduğu showroomumuzda uyuduk” dedi. Elmrose, Müşterilerin “tam olarak” satın almayı düşündükleri yatağı seçebildiklerini ve deneyebildiklerini belirtirken, tüm geceyi yemek yiyip TV izleyerek geçirdiklerini ve ‘çok eğlendiklerini’ dile getirdi.

Mağzanın hemen yan tarafındaki oyuncakçıda çalışan insanların da kötü hava nedeniyle mahsur kaldıktan sonra mobilya mağazasındaki pijama partisine katıldığını bildirdi.