Kaptan vapurda köpek olduğu için sefer yapmadı, tepki gösterenleri indirmeye çalıştı!

Yayın tarihi: 8 Mart 2023 Çarşamba 10:56 am - Güncelleme: 8 Mart 2023 Çarşamba 2:44 pm

Kadıköy-Beşiktaş vapurunda sokak köpeği olduğu gerekçesiyle kaptan seferi gerçekleştirmedi. Kaptan gelen tepkiler üzerine anons yaparak yolcuları da vapurdan indirmek istedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Şehir Hatları A.Ş’nin saat 9.15’te yapılması planlanan Kadıköy-Beşiktaş seferi, vapura sokak hayvanı girdiği gerekçesiyle yapılmadı.

Gemi kaptanı, anonsunda vapura sokak köpeğinin bindiğini gerekçe göstererek “Gemimiz boş olarak iskeleden hareket edecektir” dedi. Yolcular ise kaptana tepki gösterdi. Yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kadıköy’den Beşiktaş’a saat 09.15’te hareket etmesi planlanan sefer 09.36’da yapıldı.

 

ŞEHİR HATLARI ÖZÜR DİLEDİ

Şehir Hatları’ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada, “08.03.2023 tarihli 09.15 Kadıköy-Beşiktaş seferimiz, sokakta yaşayan ve zaman zaman da iskelelerimizde misafir ettiğimiz dört ayaklı dostumuzun vapura binmesinin ardından yaşanan gelişmelerden dolayı 09:36’da gecikmeli olarak yapılmıştır. Öncelikle yaşanan gecikmeden dolayı özür diler, Hayvan Dostu Şehir Hatları politikamız gereği sürecin şirketimiz tarafından detayları ile tetkik edildiğini bilgilerinize sunarız.”

Belediye işçileri sokak köpeğini fırlatarak kafese koydu