Kapısı kırılan kadın isyan etti! ‘Dört duvar arasında ölümü bekliyoruz’

Yayın tarihi: 2 Eylül 2022 Cuma 5:06 pm - Güncelleme: 2 Eylül 2022 Cuma 5:06 pm

Ankara‘da şiddet gördüğü için kendisinden ayrılan eski eşi A.S.’nin yaşadığı evin kapısını demirle vurarak açmaya çalışan T.G. gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı. A.S. “Koruma kararımız olmasına rağmen ölümle tehdit ediyor. Korkudan dışarı çıkamıyoruz.” dedi.

Eski eş T.G. dün akşam saatlerinde A.S.’nin iki çocuğuyla birlikte yaşadığı Keçiören’deki binaya girdi. Elindeki demirle A.S.’nin evinin kapısını kırmaya çalıştı ancak büyük hasar verdiği kapıyı açamadı. İçeride çocuklarıyla birlikte korkulu anlar yaşayan A.S.’nin ihbarı üzerine bölgeye polis sevk edildi. Binanın bodrum katına saklanan T.G. gözaltına alındı ancak ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

“PANİK YAPIP KAPIYI AÇSAYDIM BELKİ DE ÖLMÜŞTÜK”

Şiddet gördüğü için ayrıldığını anlatan A.S., “Kapıya bir darbe geldi. Bir şeyler koyduk içeri giremesin diye. Kapı 4 dakikada bu hale geldi. Panik yapıp açsaydım belki de ölmüştük. KADES, 155 aklıma ne geliyorsa aradım. Kapıyı kilitledim. Polisler geldi, şahsı aşağıda yakaladı. Bina kapısını açıp daire kapısına ulaşmış. Elindeki ağır demirle kapıyı parçalamaya çalıştı. İfadesinden sonra serbest bırakıldı.” diye konuştu.

“EKMEK ALMAYA BİLE GİDEMİYORUZ”

A.S., T.G. hakkında 3 hafta içinde 4 kez şikayette bulunduğunu söyleyerek, “Koruma kararımız olmasına rağmen ölümle tehdit ediyor, zulmediyor. Korkudan dışarı çıkamıyoruz. Dört duvar arasında ölümü bekliyoruz. Bir anne olarak çocuklarımla nefes almak istiyorum. Ekmek almaya bile gidemiyoruz. Bina dışındaki komşulardan ekmek getirenler oluyor. Çocuklarımla ayakta durmanın çabasındayız. 2 hafta kalmadı okulların açılmasına. Ben toparlanıp da çocuklarımı okula göndereceğim. Bu çocuklar okula gidecek.” dedi.

Ankara’da feci kazada can pazarı! 4 ölü 1 yaralı