Kansere yakalanan Canan Ergüder’den yeni haber

Yayın tarihi: 23 Kasım 2021 Salı 2:12 pm - Güncelleme: 23 Kasım 2021 Salı 2:12 pm

Geçtiğimiz nisan ayında meme kanserine yakalandığını açıklayan ve rol aldığı Menajerimi Ara dizisine veda etmek zorunda kalan Canan Ergüder, aylar sonra ‘Oğlum’ dizisiyle setlere geri dönüş yapıyor.

Ay Yapım imzalı dizide dar gelirli bir ailenin 6 yaşındaki oğlu Kaan ve maddi durumu iyi olan başka bir ailenin 12 yaşındaki bilgisayar oyunu düşkünü oğlu Cem’in dramatik hikâyesi anlatılacak. Dizinin aynı zamanda anlatıcısı olan Pedagog Demet’ini Canan Ergüder canlandıracak.

“TOPARLANMA SÜRECİNDEYİM”

Geçtiğimiz haftalarda sağlık durumu hakkında konuşan Ergüder, “Gayet iyiyim, toparlıyorum. Zor bir süreçti… Tedavim bitmek üzere. Kemoterapim bitti, radyoterapim de bitmek üzere” demişti.

Canan Ergüder, Menajerimi Ara dizisine şu sözlerle veda etmişti: “Bazen izlediğimiz yol beklenmedik bir viraj alabiliyor. Önemli olan fazla sarsılmadan yolla beraber akabilmek. Bildiğiniz gibi sağlık sebeplerinden dolayı işime bir süreliğine ara veriyorum.”

“ÖLMEK İSTEMİYORUM DİYE DÜŞÜNDÜM”

Bir süredir kanserle savaşan Canan Ergüder, savaştan galip geldi. Ünlü oyuncu katıldığı bir canlı yayında, duş alırken memesinde daha önce olmayan bir şey hissettiğini ve doktora gittiğini söylemişti. Kanser olduğunu gittiği hastanede öğrenen Ergüder, haberi ilk aldığında kalbinin sıkıştığını söyleyerek “İlk önce çocuğum aklıma geldi. Ölmek istemiyorum diye düşündüm” ifadelerini kullandı.

‘Güllerin Savaşı’ dizisinin setinde tanıştığı Kenan Ece ile 2017 yılında nikah masasına oturan Canan Ergüder, Mart 2018’de oğlu Demir’i kucağına almıştı.