Kanser tedavisi gören kayınvalidesini darbetti

Yayın tarihi: 9 Mayıs 2022 Pazartesi 9:25 pm - Güncelleme: 9 Mayıs 2022 Pazartesi 9:25 pm

Samsun’da C.İ. isimli erkek, boşanma aşamasında olduğu D.İ’nin evine giderek kanser tedavisi gören kayınvalidesi F.M’yi darbetti. C.İ’nin Anneler Günün’nde kayınvalidesini yere yatırarak darbettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün Anneler Günü’nde saat 19.00 sıralarında İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi’nde meydana geldi. 13 yıllık evli ve 2 çocukları olan C.İ. ile D.İ. çifti, geçimsizlik nedeniyle bir süre önce boşanmaya karar verdi. İddiaya göre çocuklarını görmeye gelen C.İ., apartmanın kapısında karşılaştığı kayınvalidesi F.M. ile sözlü olarak tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda C. İ., kayınvalidesini yere yatırarak yumrukladı. O anlar, apartmana ait güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

SALDIRGAN ERKEK YAKALANDI

Saldırı sonucu yaralanan ve kanser tedavisi gördüğü öğrenilen F.M, ihbarla gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, olaydan sonra kaçan şüpheli C.İ.’yi gözaltına aldı.

İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Aile İçi ve Kadına Şiddetle Mücadele Bürosu’nda ifadesi alınan C.İ., kayınvalidesinin kendisine küfür ettiği ve çantayla vurduğunu iddia etti.

 

Sokak ortasında kadına şiddet uyguladı tekme tokat dövüldü