Kanal D’den istifa eden Buket Aydın’dan flaş açıklamalar: İntikamım acı olacak

Yayın tarihi: 18 Haziran 2020 Perşembe 12:34 pm - Güncelleme: 18 Haziran 2020 Perşembe 12:53 pm

Demirören Medya Grubu’ndan istifa ettikten sonra 7 yıllık eşinden tek celsede boşanan Buket Aydın, sosyal medyayı daha aktif kullanmaya başladı. Aydın katıldığı canlı yayında çarpıcı itiraflarda bulundu.

Uzun zamandır Kanal D ekranlarında haber spikerliği yapan ve sık sık gündem olan Buket Aydın son zamanlarda oldukça güç zamanlar geçirdiğini dile getirdi. Daha önce kanaldan kovulduğu yönünde iddialar tüm sosyal medyada yayılmıştı. Ancak uzun süre sessizlikten sonra görevine devam eden Buket Aydın geçtiğimiz günlerde ani bir kararla istifa ettiğini açıkladı.

Farklı bir yol çizmek istediği için kendi kararı ile kanaldan ayrıldığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. İstifa etmesinin ardından çok kısa bir süre sonra 7 yıldır evli olduğu Erce Baykal ile evliliklerine tek celsede son verdikleri ortaya çıktı.

İkilinin ihanet yüzünden ayrıldıkları yönündeki iddialar sosyal medyada çok konuşulmaya başlandı. Bunun ardından Buket Aydın katıldığı bir canlı yayında yaşadıklarına ve bundan sonra yapacaklarına dair çok şaşırtan açıklamalarda bulundu.

‘İNTİKAMIM ACI OLACAK’

Buket Aydın sosyal medya hesabından da yaptığı açıklamalarla yeniden gündeme geldi. Yaşadığı zor süreç nedeniyle kendini toparlamaya çalışan genç spikerin bundan sonraki dönemde kendisine kötü günler yaşatan insanlardan intikam alacağını dile getiren bir paylaşımda bulunması büyük şaşkınlığa neden oldu. Açıklamalarında ‘Bu sektörde hiç olmadığı kadar darbe aldım. Daha aydınlık olarak yoluma bakacağım. Bu günleri unutmadım ve unutmayacağım. İntikamım çok acı olacak’ dedi.