Çöp kamyonunda kol ve bacakları kesilmiş halde bulundu

Yayın tarihi: 13 Ocak 2020 Pazartesi 8:22 am - Güncelleme: 13 Ocak 2020 Pazartesi 10:56 am

Samsun’da çöp toplama kamyonunda battaniyeye sarılı kol ve bacakları kesilmiş erkek cesedi bulundu. Polis ekipleri cesedin kimliğinin tespiti ve cinayet şüphelilerini yakalamak için çalışma başlattı.

İlkadım ilçesine bağlı Reşadiye Mahallesi Ilgaz Sokak’ta akşam saatlerinde, çöp toplama kamyonunda battaniyeye sarılı çöp poşeti de kanlar içinde ceset olduğunu fark eden belediye temizlik görevlileri, durumu polise bildirdi.

Belediye görevlileri kamyonu durdururken, ihbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Mahalle bekçileri saat 21.30 sıralarında Reşadiye Mahallesi Çaykara Sokak üzerinde bir çöp konteynerini kontrol ettiklerinde iki ayrı çöp poşeti içinde cesedin kolları ve ve kayıp bacaklarını buldu.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Olayı Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin incelemesinin ardından cesedin geri kalan parçaları da otopsi işlemleri için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cesedin kimliğinin tespiti için çalışmalar sürerken, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri de, olayla ilgili şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Ekipler, bölgede tüm işyeri ve binalara ait güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. Olayla, ilgili soruşturma sürüyor.

‘AŞAĞIDAKİ KONTEYNERDE FARK ETTİK’

Çöp kamyonunda görevli Şerif İnce, “Büyük ihtimalle bir üstteki konteynerin içindeydi. Biz kamyona çöpü boşaltıp 10 metre aşağıdaki konteynere gelince fark ettik. 50-55 yaşlarında bir erkek cesediydi” dedi.