Kamyonlarla çöpleri döküp CHP’li belediyeleri suçluyorlar

Yayın tarihi: 5 Eylül 2022 Pazartesi 11:28 am - Güncelleme: 5 Eylül 2022 Pazartesi 11:51 am

İzmir’de ardı ardına ‘çöp’ vakaları yaşanmaya devam ediyor. Konak’ta kamyonların çöpleri sokağa getirip boşaltarak kaçtığı görüntülerin bir benzeri Karşıyaka’da güvenlik kameralarına yansıdı. Kimliği belirsiz kişilerce Karşıyaka Küçük Sanayi Sitesi’ne kamyonetle getirilen çöp ve moloz döküldü.

Karşıyaka Küçük Sanayi Sitesi’nde kimliği belirsiz kişiler, kamyonetle getirdikleri molozları yol kenarına döktü. Şahısların moloz ve çöpleri döküp olay yerinden ayrıldıkları anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

AKP Konak İlçe Başkanı Said Başdaş’ın CHP’li Konak Belediyesi’nin ara sokaklara çöp bırakıp kaçtığını iddia etmesi üzerine kamera görüntüleri ortaya çıkmış görüntülere belediye ile alakası olmayan kamyonların çöpleri boşalttığı görülmüştü. Görüntülerin bir benzeri de Karşıyaka’da çıktı.

‘CHP’li belediye çöpleri sokağa döküyor’ diyen AKP’li başkanı kamera görüntüleri yalanladı

BELEDİYE BAŞKANI TEPKİ GÖSTERDİ: PARA CEZASI KESİLECEK

Kameralara yansıyan görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, “Yer, küçük sanayi sitesi… Yeni yerleştirilen kamera ile bunlar tespit edildi. Gerçekten insanın içi acıyor. Bu insanlarla birlikte yaşıyoruz ve bunların yarattığı kirlilik ve karmaşa ile başa çıkmaya çalışıyoruz” diye tepki gösterdi. Kameralar ile plaka tespiti yapılan araçların sahiplerine para cezası kesileceği belirtildi.