Kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtuldu

Yayın tarihi: 10 Şubat 2021 Çarşamba 5:40 pm - Güncelleme: 10 Şubat 2021 Çarşamba 5:40 pm

İzmir’de bir kadın otomobil ile çarpışan kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtuldu.

İzmir’in Buca ilçesinde ekmek dağıtan bir kamyonet ile otomobil çarpıştı. Kamyonet züccaciye dükkanına çarparak dururken, yoldan geçen bir kadın ani bir refleksle kamyonetin altında kalmaktan kurtuldu.

O anlar güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Kamyonet ve otomobil sürücüsü ile yoldan geçen vatandaş kazadan yara almadan kurtulurken, züccaciye dükkanında yaklaşık 15 bin liralık maddi hasar meydana geldiği öne sürüldü.

Kazaya tanık olanlardan Süleyman Karasulu, ise yaşananları şöyle anlattı:

“O esnada dükkanın önünde oturuyordum. Kamyonet yukarıdan aşağıya geliyordu ki sokaktan otomobil çıktı ve kavşakta çarpıştılar. Kamyonet saniyeler içinde oturduğum yere geldi. Kafamı çevirdiğimde dükkana girmişti. Bir kadının da aynı anda ‘Bana çarpıyordunuz’ dediğini duydum. Sonra kadının yanına gittim. İyi olduğunu gördüm. Kadın o anda geri adım atmasa ölebilirdi”

“OLAYIN ŞOKUNU ATLATAMADIK”

Züccaciye dükkanında çalışan Damla Yılmaz hala olayın şokunda olduğunu belirterek, “Tam dışarıya çıkıyordum. Kamyonetin, bize doğru geldiğini gördüm. Bana çarpacakmış gibi hissettim. Olayın şokunu hala üzerimden atamadım” dedi. Kaza anında bir kadının anlık refleksi sayesinde hayatta kaldığını belirten Mehmet Ünal “Verilmiş sadakası varmış. Eğer zamanında geri adım atmasa çok daha kötü sonuçlar olabilirdi. Kamer görüntülerini izlediğimde kadının dikkati sayesinde kurtulduğunu gördüm” diye konuştu.