Kamyon, cenaze namazı kılanların arasına daldı! 6 ölü 24 yaralı

Yayın tarihi: 9 Eylül 2023 Cumartesi 11:59 am - Güncelleme: 10 Eylül 2023 Pazar 12:12 am

Kahramanmaraş’ta freni boşalan kamyon cenaze namazı kılanların arasına daldı. Son açıklamaya göre ölü sayısı 6’ya yükseldi. Kazada 24 kişi de yaralı olarak tedavi görüyor.

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesi Darıovası Mahallesi’nde mezarlıkta freninin boşaldığı iddia edilen kamyon, önündeki araçlara çarptıktan sonra cenaze namazı kılanların arasına daldı.

Namaz için saf tutan çok sayıda kişi, aracın altında kaldı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

ÖLÜ SAYISI 6’YA YÜKSELDİ

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, kazanın ardından yaptığı açıklamada, ölü sayısının 5 olduğunu duyurdu. Son açıklamaya göre, Kahramanmaraş’ta tedavi gören yaralılardan Erdoğan Güzeloğlu doktorların müdahalesine rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Güzeloğlu’nun vefatıyla kazada hayatını kaybeden kişi sayısı 6’ya yükseldi. Kazada yaralanan 24 kişinin tedavilerine devam ediliyor.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki ise kazaya ilişkin yaptığı açıklamada, 2 cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini ve olayın şüphelisi sürücünün gözaltına alındığını ifade etti.

İmamoğlu’ndan bir tespit bir vaat: CHP değişecek Türkiye değişecek

Eski Göztepe Başkanı, kiracısına evden çıkması için 2 milyon lira verdi

Zafer Arapkirli’den Fatih Portakal’a tepki: Senin adına utandığımdan ismini gizledim