Kamil Koç’ta taciz skandalı! Taciz, psikolojik şiddet, tehdit, hakaret…

Yayın tarihi: 29 Mayıs 2019 Çarşamba 11:14 am - Güncelleme: 29 Mayıs 2019 Çarşamba 12:54 pm

Kamil Koç firmasına bağlı servis şoförü tarafından cinsel saldırıya uğrayan kadın tacizciyi teşhir etti. Tacizciden korkmadığını söylediğinde terörist ilan edilip araçtan atılan kadın, Dumlupınar şoförü hakkında firmaya şikayette bulunduğunu ancak firmanın olayın üstünü örtmek istediğini anlattı.

Irmak Dumlupınar adlı kadın yolcu, Kamil Koç firmasına bağlı servis şoförünün cinsel saldırı ve psikolojik şiddetine maruz bırakıldığını açıkladı.

Dumlupınar, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Kamil Koç firmasına bağlı bir servis şoförü tarafından cinsel saldırı, psikolojik şiddete, tehdit ve hakarete maruz bırakıldığını, tepki gösterdiğinde ise şoförün “terörist diye şikayet ederim” dediğini belirtti. Dumlupınar, şoförü hakkında firmaya şikayette bulunduğunu ancak firmanın olayın üstünü örtmek istediğini anlattı.

Dumlupınar’ın “Teşhir ediyorum” diyerek yaptığı paylaşım şöyle:

“Dün gece Kamil Koç’a bağlı yolcu servisine bindim. Servis şoförü tarafından tacize uğradım, psikolojik şiddete maruz kaldım, aynı zamanda darp girişiminde bulundu. Ondan korkmadığımı söylediğimde, beni terörist ilan etti ve polis çağırmakla tehdit etti. Ve beni bilmediğim bir yerde arabadan attı. Gerekli yerlere şikayette bulunduğumuzda, bu konunun üzerini kapatmaya çalıştılar. Sanki araçta bir eşyamızı unutmuşuz gibi, kayıt altına alalım diye bize bu teklifi sundular”