Kamerayı açık unutan milletvekili, danışmanını kucağına alıp göğsünü öptü!

Yayın tarihi: 28 Eylül 2020 Pazartesi 3:01 pm - Güncelleme: 28 Eylül 2020 Pazartesi 3:04 pm

Arjantin’de video konferans ile yapılan parlamento oturumunda kamerayı açık unutan milletvekili Juan Emilio Ameri, kariyerini bitiren bir skandala imza attı. Oy birliği ile görevi askıya alınan milletvekili Ameri istifa ettiğini açıkladı.

Koronavirüs nedeniyle parlamento oturumlarının video konferans ile yapıldığı Arjantin’de milletvekillerinden biri kameranın açık olduğunu unutup danışmanını kucağına alıp göğsünü öptü.

SİYASİ KARİYERİ BİTTİ

Evli ve 3 çocuk babası olan milletvekili görüntülerden sonra eşinden ayrıldı. Skandal sonrasında oy birliği ile görevi askıya alınan milletvekili istifa ettiğini açıkladı.

‘SINIRLARINI TAMAMEN AŞTI’

Olaya tepki gösteren Temsilciler Meclisi Başkanı Sergio Massa, “Evden çalışırken vekillerin uyuduğu ya da saklandığı birkaç olay oldu, ancak bugünkü olay meclisin sınırlarını tamamen aştı” dedi.

SİYASİ DANIŞMANI ÇIKTI

Kucağına aldığı kadının ise Ameri’nin ‘siyasi danışmanı’ Celeste Burgos olduğu ortaya çıktı. Ameri kendini ise, “Partnerim banyodan çıkınca ona implantlarının nasıl olduğunu sorup onları öptüm çünkü onları taktırmak için 10 gün önce operasyon geçirmişti.” diyerek savundu.