Kameralar eşliğinde ev baskını

Yayın tarihi: 28 Eylül 2022 Çarşamba 12:03 pm - Güncelleme: 28 Eylül 2022 Çarşamba 12:11 pm

Özel harekat polisleri, hakkında gözaltı kararı verilen Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Bedrettin Gündeş’in evine basını da alarak operasyon düzenledi.

Mersin’de, terör örgütü propagandası yaptıkları iddiasıyla aralarında Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Bedrettin Güneş ve 17 belediye personelinin de olduğu 30 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Kararın ardından 30 kişinin yakalanması için operasyon düzenlendi.

Bedrettin Gündeş’in evine özel harekat polisleri uzun namlulu tüfekler ve kalkanlarla gitti. Polislerin eve girişi sırasında çok sayıda kameramanların da yanlarında olması dikkat çekti.

500 POLİSLE OPERASYON

Şüphelilerin yakalanmasına yönelik bu sabah 500 polisin katılımı ile eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Hava destekli, özel harekat polislerinin de katılımı ile gerçekleştirilen operasyonlarda, Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Bedrettin Gündeş’in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Operasyonların devam ettiği bildirildi.

İntihar ihbarı için giden polis sırtından bıçaklandı! Saldırgan vurularak yakalandı