Kaleciye korner direğiyle saldırmıştı! Kayınbiraderini görmek istemiş

Yayın tarihi: 1 Aralık 2022 Perşembe 3:06 pm - Güncelleme: 1 Aralık 2022 Perşembe 3:06 pm

Göztepe ile Altay arasında oynanan olaylı maçta Altay kalecisi kalecisi Ozan Evrim Özenç’e korner direğiyle saldıran Mehmet Nihat Aydın’ın ifadesi ortaya çıktı. Aydın’ın, “Kaleciye korner direğini alıp saldırmam bilinçli bir şey değildir. Ben karşı taraftaki ambulansa gidip karşı tribünde bulunan kayınbiraderimi görmek istedim” dediği öğrenildi.

Spor Toto 1. Lig’de dün akşam Göztepe ile Altay arasındaki karşılaşmada, deplasman tribününden ev sahibi taraftara işaret fişeği atılmasının ardından çıkan olaylar büyüdü. Göztepe taraftarı bir kişi, Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç’in kafasına korner direği ile defalarca vurdu. Özenç ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Özenç’in kafasına kroner direğiyle vuran Mehmet Nihat Aydın ise gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“BİLİNÇLİ DEĞİL”

Sabah’ın haberine göre, saldırgan Mehmet Nihat Aydın’ın ifadesi ortaya çıktı. Aydın ifadesinde şunları söyledi:

“Kaleciye korner direğini alıp saldırmam bilinçli bir şey değildir. Ben karşı taraftaki ambulansa gidip karşı tribünde bulunan kayınbiraderimi görmek istedim. O nedenle karşı tarafa doğru gittim. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Eklemek istediğim başka husus yoktur. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmak istiyorum.”

Göztepe-Altay maçında işaret fişeğini tribüne sokan ambulans şoförünün paylaşımları ortaya çıktı