Kalben’den ‘Ünlü isimlere menajeri aracılığıyla uyuşturucu satıyor’ iddiasına yanıt

Yayın tarihi: 30 Mayıs 2024 Perşembe 2:59 pm - Güncelleme: 30 Mayıs 2024 Perşembe 2:59 pm

İstanbul’da Beyoğlu’ndaki evine düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Kalben, hakkındaki iddiaları yanıtladı.

İstanbul’un Beyoğlu ilçesine bağlı Cihangir semtindeki evine düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınıp adli kontrolle serbest bırakılan şarkıcı Kalben hakkındaki soruşturmaya yönelik yeni bilgiler ortaya çıktı.

Kalben’in ikametine yapılan operasyonun arkasında İstanbul Emniyet Müdürlüğüne yapılan bir ihbarda Kalben’in yurt dışında iken kokain isimli uyuşturucu maddeyi kullanırken gizlice çekilmiş bir videosunun gönderildiği ortaya çıkmıştı.

ÜNLÜLERE UYUŞTURUCU SATIYOR İDDİASI

Sabah gazetesinden Atakan Irmak’ın haberine göre, ihbarcının emniyete gönderdiği dilekçede, ‘Şarkıcı Kalben Sağdıç uyuşturucu kullanıyor ve çevresine para karşılığı dağıtım yapıyor.” şeklinde devam eden ihbarda, Kalben’in müzik dünyasından bazı ünlü isimlere de uyuşturucu sattığını, bu satışları ise menajeri aracılığıyla gerçekleştirdiğini iddia etti.

REDDETTİ

Kalben ise ifadesinde, bu iddiayı reddetti. Uyuşturucu satışıyla herhangi bir ilgisinin bulunmadığını söyleyen ünlü şarkıcı iftira atıldığını anlattı. Savcılık, ihbarcının iddialarını mercek altına aldı.

Kalben’e şantaj görüntüleri ortaya çıktı

OPERASYONDAN BİR GÜN ÖNCE KULLANDIM İTİRAFI

Kalben ifadesinin devamında uyuşturucu bağımlılığının olduğunu bu nedenle tedavi gördüğünü kabul etti. Kalben, evine operasyon yapılmadan bir gün önce kokain kullandığını belirtti. Telefonunun incelenmesi için şifresini kendi isteğiyle emniyet güçlerine veren ünlü şarkıcı şantaja maruz kalarak kamuoyuna uyuşturucu satıcısı gibi lanse edilmeye çalışıldığını söyledi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının olaya yönelik soruşturması devam ediyor.

Kaynak: SABAH