Meyve satan genci öldüresiye döven zabıtalar açığa alındı!

Yayın tarihi: 7 Ekim 2021 Perşembe 6:26 pm - Güncelleme: 29 Haziran 2022 Çarşamba 10:55 am

TELE1 programcısı Tuncay Mollaveisoğlu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Kağıthane’de elma satan bir gencin zabıtalar tarafından öldüresiye darp edildiğini söyledi. Görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, zabıtaların açığa alındığını duyurdu.

TELE1 programcısı Tuncay Mollaveisoğlu sosyal medya hesabından Kağıthane’de elma satan bir gencin zabıtalar tarafından öldüresiye darp edildiği anları paylaştı.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN TEPKİ GÖSTERİ

Twitter hesabından paylaşım yaparak olaya tepki gösteren Armağan Çağlayan, “Yuh yahu! Yuh! Bu hırs bu kin nedir? Elleriniz kırılsın! Başında genç arkadaş tekme atıyor. Ama yine de, orantısız güç bu. Üstelik direkt kafaya vurmak ‘öldürmeye teşebbüs’ bile olabilir. Savcının görüşüne bağlı olarak” ifadelerini kullandı.

AÇIĞA ALINDILAR

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, olayın ardından zabıta memurlarının açığa alındığını bildirdi. Öztekin, şu ifadelere yer verdi:

“Zabıta ekiplerimizin bir seyyar satıcı müdahalesi sırasında dün yaşanan talihsiz olay ile ilgili gerek adli makamlar gerekse Belediyemiz tarafından inceleme ve disiplin soruşturması için ilgili zabıta memurları açığa alınmıştır. Kamuoyunun bilgisine saygı ile duyurulur”

Boğaziçi’nde basına kalkan, öğrenciye kelepçe