Beşiktaş Kagawa’yı İstanbul’a getirdi fakat Alman kulübü kafaları karıştırdı!

Yayın tarihi: 31 Ocak 2019 Perşembe 3:55 pm - Güncelleme: 31 Ocak 2019 Perşembe 4:38 pm

Beşiktaş, Japon futbolcu Shinji Kagawa’yı satış opsiyonu ile kiralama konusunda anlaştı. Kagawa, Türkiye’ye geldi fakat, Almanya’dan Hannover kulübünün açıklaması kafaları karıştırdı.

Bu transfer için Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund’a kiralama ücreti ödemeyecek olan siyah beyazlıların 29 yaşındaki orta sahaya ise 6 aylık süre için 1.1 milyon Euro artı bonus vereceği ifade edildi.

1.6 milyon Euro satın alma opsiyonu bulunan Kagawa’nın sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

İSTANBUL’A GELDİ!

Siyah-beyazlı ekibin Almanya temsilcisi Borussia Dortmund’dan kiralık olarak kadrosuna katmak için görüştüğü Kagawa, özel uçakla Almanya’dan İstanbul’a ulaştı.

Bir grup Beşiktaşlı taraftarın karşıladığı 29 yaşındaki orta saha oyuncusunu karşılamaya gelen Japon medya mensupları da dikkati çekti.

Kagawa daha sonra kulüp yetkilileri ile havalimanından ayrıldı.

HANNOVER’DEN AÇIKLAMA: “KULÜPLE ANLAŞTIK”

Hannover A Takım Menajeri Horst Heldt, Beşiktaş’ın İstanbul’a getirdiği Kagawa’nın sezon sonuna kiralanması için anlaşmaya vardıklarını ve son kararı oyuncunun vereceğini söyledi: “Başkan bunu mümkün kıldı.”