Canan Kaftancıoğlu’ndan Metin Özkan paylaşımı

Yayın tarihi: 22 Şubat 2022 Salı 11:42 pm - Güncelleme: 23 Şubat 2022 Çarşamba 11:18 am

Gazeteci Metin Özkan’ın bir kadının çantasından para aldığı iddia edilirken bir paylaşım da CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’ndan geldi. Özkan görüntülerin montaj olduğunu ileri sürdü. Açıklamanın ardından sosyal medya kullanıcıları, Özkan’ın 2010 yılındaki ‘yüzük çalma’ iddiasını hatırlattı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile eski basın danışmanı Metin Özkan’ın fotoğrafını koyarak, ‘Çalıyor ama çalışıyor’ diye yazdı.

Metin Özkan’ın bir kadının çantasından para aldığı iddia edilmişti. Konuya ilişkin açıklama yapan Özkan görüntülerin montaj olduğunu ileri sürdü. Açıklamanın ardından sosyal medya kullanıcıları, Özkan’ın 2010 yılındaki ‘yüzük’ olayını hatırlattı.

‘DAHA ÖNCE DE YÜZÜK ÇALDI’ İDDİASI

KRT’nin, eski bir haber kupürünü yayımlayarak verdiği haberine göre, Gazeteci Metin Özkan 2010 yılında da ‘yüzük çalma’ davasıyla gündeme gelmişti. Bir mücevherciden yüzük aldığı ve hakkında işlem yapıldığı iddia edilen Metin Özkan olayın ardından şöyle demişti:

Metin Özkan TELE1’e konuştu: Görüntüler montaj

“15 liralık yüzüğü niye çalayım. Böyle saçmalık olur mu? Alışveriş merkezine gittim ve bir kuyumcu tezgahında yüzüklere baktım. Sonrada hiçbir şey almadan çıktım. Ben insanlara yardım eden biriyim, kendimden çok eminim, bunlar çok çirkin ve üzücü.” şeklinde konuşmuştu.

Metin Özkan’ın parasını çaldığını iddia eden kadın konuştu: Bahçeli’nin danışmanı diye korktum şikayetçi olmadım

KAFTANCIOĞLU’NDAN AÇIKLAMA

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da konuya ilişkin Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Kaftancıoğlu’nun paylaşımı şu şekilde:

 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Metin Özkan için bu paylaşımı yaptı.