Kaftancıoğlu’na küfür eden AKP’li oyuncunun mesajı tepki çekti

Yayın tarihi: 2 Temmuz 2020 Perşembe 3:09 pm - Güncelleme: 2 Temmuz 2020 Perşembe 5:30 pm

Bir zamanlar CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na küfürlü paylaşım yapan AKP’ye yakın oyuncu Recep Terzi’nin Esra Albayrak için yaptığı destek paylaşımı tepki çekti. Sosyal medya kullanıcıları Recep Terzi’yi ‘ikiyüzlü’ olmakla suçladı.

 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın eşi ve önceki gece dünyaya gelen oğlu Hamza Salih’e ilişkin sosyal medyada yer alan bazı çirkin paylaşımlar büyük tepki çekmişti.

Söz konusu paylaşımlar tartışma yaratmaya devam ederken, AKP’ye yakın oyuncu Recep Terzi’nin bir mesajı dikkat çekti. Terzi kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Esra Albayrak’a sahip çıktı. Terzi, Esra Albayrak için atılan mesajları “alçaklık” olarak değerlendirerek, “Yapılan hakareti, alçaklığı, kahpeliği nefretle kınıyorum, kimin eşi, annesi veya kız kardeşi olursa olsun” dedi.

‘SAMİMİYETSİZ VE İKİYÜZLÜ’…

Ancak, Terzi’nin bu paylaşımı “samimiyetsiz” ve “ikiyüzlü” bulundu. Zira, sosyal medya kullanıcıları Terzi’nin 2 Mayıs’ta attığı bir tweet’i hatırlattı.

Terzi, söz konusu tweet’inde, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na alenen hakaret etmişti.

Dün Kaftancıoğlu’na saldıran, bugün ise o gün kendisinin kullandığı dili başkalarının kullanmasını eleştiren Terzi, sosyal medyada alay konusu oldu.

Recep Terzi, Albayrak için, şunları yazdı:

“Esra Albayrak’a yapılan hakareti alçaklığı kahpeliği nefretle kınıyorum, Kimin eşi annesi veya kız kardeşi olursa olsun! Kadınlarımıza alçakca saldıranın partisi patırtısı görüşü veya duruşu ne olursa olsun en adi şerefsizdir namussuzdur. #namussuzsunuz”

Recep Terzi’nin iki farklı paylaşımı şu şekilde:

İşte 2020 yılının en çok indirilen uygulamaları

Survivor’dan elenen Nisa Bölükbaşı’ndan Cemal Can Canseven paylaşımı