Kaftancıoğlu, Soylu’ya Boğaziçili öğrencilerin çektiği kliple yanıt verdi

Yayın tarihi: 9 Ocak 2021 Cumartesi 5:30 pm - Güncelleme: 9 Ocak 2021 Cumartesi 5:34 pm

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bakan Soylu’ya yanıt verdi. Kaftancıoğlu, “Görünen o ki, bana saldırma konusunda da bakan reisine kafa tutuyor aşağılık saldırıları senden daha iyi yapabilirim diyerek kendince el yükseltiyor. Durun kavga etmeyin:) Ben de türkü dinlerim ve çok severim bu arada” ifadelerini kullandı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında “Kendisi DHKP-C militanıdır” ifadesini kullanmasının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da sosyal medya hesabından paylaşımlar yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şöyle dedi:

“Canan Kaftancıoğlu, terör örgütlerinin soytarısıdır. CHP İstanbul İl Başkanı DHKP-C, PKK/KCK ve MLKP Terör Örgütlerinin elemanıdır.

DHKP-C ve PKK/KCK propagandası yapmaktan İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesindeki 2019/171 esas no’lu dosya kapsamında 1 yıl 8 ay ceza almıştır . MLKP’nin sözde kurucu liderlerinden Hasan Ocak, PKK’nın kurucularından Sakine Cansız, DHKP-C’li Ebru Timtik… Sözde liderleştirdiği teröristlerden sadece bir kaçıdır”

Soylu, üç örgüt sayarak Canan Kaftancıoğlu’nu yeniden hedef aldı

KAFTANCIOĞLU’NDAN TÜRKÜLÜ YANIT

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Kaftancıoğlu, Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin protestolarında seslendirdiği ‘Yuh Yuh’ parçasının videosunu paylaşarak, “Hahaha AKP içinde kavga büyük diyorlardı da ilgilenmiyordum. Görünen o ki, bana saldırma konusunda da bakan reisine kafa tutuyor aşağılık saldırıları senden daha iyi yapabilirim diyerek kendince el yükseltiyor. Durun kavga etmeyin:) Ben de türkü dinlerim ve çok severim bu arada:)” dedi.

İşte o paylaşım;