Kaftancıoğlu sahte afiş ve videoları anlattı!

Yayın tarihi: 9 Mayıs 2023 Salı 10:07 pm - Güncelleme: 9 Mayıs 2023 Salı 10:15 pm

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sahte afiş ve videoları kastederek, “Bu ülkede şu anda sırf oturduğu koltukta kalabilme adına terörle en büyük iş birliği yapan, PKK terör örgütü propagandası yapan şu anda iktidardır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, TELE1 ekranlarında Açıkça programının konuğu oldu. Kaftancıoğlu, seçime 5 gün kala gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Seçimler yaklaşırken afiş ve broşürlerle 81 ilde kara propaganda yapıldığını ifade eden Kaftancıoğlu, “Bugün yayına gelmeden önce Kemal Kılıçdaroğlu imzasıyla ‘İktidarımızda Selahattin Demirtaş’ demişler kocaman ‘Apo’ demişler ‘çıkaracağız’, ‘İktidarımızda’ bir yerlere demiş hatta ‘Kürt bölgesi’ mi demiş ‘özerklik vereceğiz’. Bunlar hazırlanmış, dağıtılmış. İstanbul’da değil, İstanbul’da da yakındır” dedi.

Kılıçdaroğlu Sakarya’dan söz verdi: Gaffar Okkan’ın katillerini adalete teslim edeceğim

Kaftancıoğlu, terör örgütlerinin kendilerini gerçekleştirdikleri kanlı eylemlerle var ettiklerini ve amaçlarının bölücülük olduğunu belirterek, “Bu ülkede şu anda sırf oturduğu koltukta kalabilme adına terörle en büyük iş birliği yapan, ‘Apo’ yazdığı için söylüyorum, PKK terör örgütü propagandası yapan şu anda iktidardır” ifadelerini kullandı.

“Niye sahte imzayla bir terör örgütünün propagandasını yapıyorsunuz. Niye terörö örgütü üzerinden yalan söylüyorsunuz” diye isyan eden Kaftancıoğlu, CHP’nin kurulduğu günden beri terör örgütlerine karşı tavrının net olduğunu ve isimlerini bile toplumda yayılmaması için anmadıkalrını söyledi.