Kaftancıoğlu: Neyine güvenip de korkmuyorsun diye soruyorlar…

Yayın tarihi: 14 Mayıs 2022 Cumartesi 10:36 pm - Güncelleme: 14 Mayıs 2022 Cumartesi 10:54 pm

Şahitlik yaptığı nikahta soru üzerine hakkındaki davayla ilgili konuşan Canan Kaftancıoğlu “Neyine güvenip de korkmuyorsun diye soruyorlar, buralardaki sevgiye, duyguya ve yoldaşlığa güveniyorum” dedi.

Yargıtay’ın hakkındaki üç davadan toplam 4 yıl 11 ay 20 gün hapis cezasını onadığı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Levent Turhan Gümüş ve Betül Sinanoğlu çiftinin nikah şahitliğini yaptı.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in kıydığı nikahtan sonra konuşan Canan Kaftancıoğlu, “Kötülüğü iktidarda tutmak isteyenlere karşı sevgi ve umuda güvendiğini” söyledi.

Canan Kaftancıoğlu’nun aldığı cezalar onandı

‘EY KADIN NEYİNE GÜVENİP KORKMUYORSUN?’

Cumhuriyet’te yer alan habere göre Kaftancıoğlu, “Yüzyıllardır kötülüğü iktidarda tutacağını zannedenler var. Ama kötülüğün iktidarlarına rağmen sevgi hep burada, umut hep burada ve bir aradalık burada olunca, bizler buralardan duygumuzu, düşüncemizi, örgütlenmelerimizi alınca bana soruyorlar, ‘Ey kadın neyine güvenip de korkmuyorsun?’ diye, buralardaki sevgiye, duyguya ve yoldaşlığa güveniyorum. İşte o yüzden kendimizi hem o kadar mutlu hem de güçlü hissediyorum” ifadelerini kullandı.

CHP’li 11 başkan Kaftancıoğlu açıklaması yaptı, İmamoğlu’na işaret etti: Endişeliyiz