Kadro dışı bırakılan Mesut Özil’e şoke eden suçlama

Yayın tarihi: 29 Mart 2022 Salı 11:50 am - Güncelleme: 29 Mart 2022 Salı 12:46 pm

Arsenal’da kadro dışı bırakıldıktan sonra Fenerbahçe’nin transfer ettiği Mesut Özil, sarı-lacivertlilerde de kadro dışı bırakıldı. Özil’in eski takım arkadaşı Nacho Monreal şoke eden açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü, geçtiğimiz hafta içerisinde takımın iki önemli yıldızı Mesut Özil ve Ozan Tufan’ı kadro dışı bıraktı.

Kadro dışı kalan Mesut Özil sessizliğini bozdu

Arsenal’da kadro dışı bırakıldıktan sonra, Fenerbahçe’de de kadro dışı bırakılan Mesut Özil’in eski takım arkadaşı Four Four Two’ya dikkat çekici bir konuşma yaptı.

SÖZLEŞMESİ 2024’TE BİTECEK

Fenerbahçe’nin 33 yaşındaki on numarasının sarı-lacivertli kulüple olan sözleşmesi 30 Haziran 2024’te sona erecek. Dünyaca ünlü oyuncunun güncel piyasa değeri 3 milyon 700 bin euro olarak gösteriliyor.

MONREAL NE DEDİ

Arsenal’ın efsane isimlerinden Nacho Monreal, eski takım arkadaşıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Monreal, Mesut Özil’in Arsenal’da yaşadığı sorunlarla ilgili, “Mesut Özil’in sorunu herkesle sorunları olması. Arsene Wenger ile kötü ayrıldılar, onunla son birkaç maçı oynamadı, sonra Unai Emery onu geri getirmeye ve liderimiz yapmaya çalıştı. Başlangıçta ona çok güven verdi ve Mesut çok fazla maçta oynadı, ancak teknik direktör daha iyi durumda olan başka takım arkadaşları olduğunu anladı. Özil takımın en iyi oyuncularından biriydi, en iyi maaş alan oyunculardan biriydi ama istenilen seviyede olmadığını gördüler” ifadelerini kullandı.

Milliyet’in aktardığına göre Mesut Özil’in Arsenal’da forma şansı bulamamasının bir nedeninin de yaşadığı sakatlıklar olduğunu belirten Nacho Monreal, “Bir insan olarak herkesle arası iyiydi ama sakatlık nedeniyle çok maç kaçırdı” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe’ye gelmeden önce uzun yıllar Arsenal’da oynayan Mesut Özil, Premier Lig devinde 254 müsabakada oynadı. 33 yaşındaki oyuncu rakip fileleri 44 kez havalandırdı. Mesut Özil takım arkadaşlarına 77 asist yaptı.