Kadir Şeker’in kurtardığı Ayşe Dırla’nın kuzenleri de uyuşturucudan yakalandı

Yayın tarihi: 4 Nisan 2023 Salı 2:59 pm - Güncelleme: 4 Nisan 2023 Salı 3:04 pm

Kadir Şeker‘in dayak yerken kurtardığı ve sonrasında uyuşturucu tutuklanan Ayşe Dırla’nın iki kuzeni de uyuşturucudan yakalandı. Araçlarında 4 kilo eroinle bulunan Dırla kardeşler tutuklandı.

Konya’da Kadir Şeker’in sevgilisinden dayak yerken kurtardığı, sonrasında ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan tutuklanan Ayşe Dırla’nın kuzenleri Hüseyin Dırla ve kardeşi Nurcan Dırla da uyuşturucu sevkiyatı yaparken yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Karatay ilçesi Adana Çevre Yolu Caddesi’nde sahur vakti peş peşe ilerleyen iki aracın sürücüsüne, şüphe üzerine “Dur” ihtarında bulundu. Ancak sürücüler yola devam etti, ekipler de peşlerine düştü. Yapılan takiple durdurulan araçlarda narkotik köpekleriyle arama yapıldı. Aramada otomobillerden birinin farklı yerlerine zulalanmış 8 parça halinde, 4 kilogram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili araçlardaki 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden Hüseyin Dırla ve Nurcan Dırla kardeşlerin, Kadir Şeker’in hayatını kurtardığı, sonraki süreçte uyuşturucu ticaretinden cezaevine giren Ayşe Dırla’nın kuzenleri olduğu belirtildi.

Şüpheliler Hüseyin ve Nurcan Dırla kardeşler ile Muhammet Yetkin ve Aysun Yetkin, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Uyuşturucu ile yakalanmıştı: Kadir Şeker’in kurtardığı Ayşe Dırla’nın ifadesi ortaya çıktı

Kadir Şeker’in tahliyesine itiraz