‘Kadınların mücevhere ulaşması kolaylaştı’ diyen Seda Sayan’dan geri adım

Yayın tarihi: 31 Mart 2022 Perşembe 2:22 pm - Güncelleme: 31 Mart 2022 Perşembe 2:22 pm

Seda Sayan’ın “Kadınların mücevherlere ulaşması da kolaylaştı. Artık kadınlar her şeye sahip olabiliyor” açıklaması tepki toplamıştı. Sayan’dan konuyla ilgili yeni açıklama geldi.

Seda Sayan, “Ben mücevher kadınıyım. Kadınların mücevhere ulaşması ve alım gücü artık kolaylaştı. Takıya düşkünlüğüm başka bir şey. Çağlar evlilik teklifi yüzüğü olarak tam tur bir yüzük aldı. Onun dışında takılarımı kendim alıyorum. Ben senelerin Seda’sıyım. Bende olmayacak da böyle görkemli yüzükler kimde olacak?” ifadelerini kullanmıştı.

Seda Sayan: Kadınların mücevhere ulaşması ve alım gücü kolaylaştı

Seda Sayan’ın bu sözleri sosyal medyada çok konuşulmuş, pek çok sosyal medya kullanıcısı bu duruma tepki göstermişti.

TV8’de ekranlara gelen ‘2. Sayfa’ programına ses kaydı gönderen Seda Sayan, mücevher konusunda sözlerinin çarpıtıldığını ve çok kırgın olduğunu söyledi.

“SÖYLEDİKLERİMİ ÇARPITIYORSUNUZ”

Tepkisini dile getiren sanatçı, “Sözlerimin çarpıtılması nedeniyle dün eğlenmek için gittiğimiz mekandan çıkarken basın mensuplarının röportaj yapma isteğine, o kadar kırıldım ki cevap vermedim. ‘Bundan sonra sizinle konuşmayacağım. Söylediklerimi çarpıtıyorsunuz’ dedim. Gerçekten çok sinirliyim bu konuda” şeklinde konuştu.

“AĞZIMDAN ÇIKANI KULAĞIM DUYMUYOR MU?”

Seda Sayan, “Altı yıl bir mücevher markasının reklam yüzüydüm. ‘Kadınların mücevhere alım gücü kolaylaştı’ derken on karatlık taştan bahsetmiyordum. Minicik bir tektaş da var, 20 karatlık, 50 karatlık tektaş da var. Bilmiyor musunuz bunun böyle olduğunu da konuları nerelere getiriyorsunuz. Benim ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor mu?” yorumunda bulundu.

Sosyal medya gündem olan sözlerine açıklık getiren Sayan, “Markanın reklamlarını da çektiğim için kampanyalar olduğunu, taksitle alınabileceğini söyledim. Anneler Günü, Sevgililer Günü, bayram, yılbaşı kampanyaları var. Bundan sonra hiçbir mikrofona konuşmayacağım. Bu açıklamayı da ilk kez size yapıyorum. Bir daha benden tek laf alabiliyorlar mı? Bitti!” dedi.