“Kadınlar MHP’den CHP’ye geçmeye başladı”

Yayın tarihi: 31 Mart 2021 Çarşamba 6:04 pm - Güncelleme: 31 Mart 2021 Çarşamba 6:04 pm

CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, MHP’den partilerine kadınların geçtiğini söyleyerek, “Kadınların partimize ilgisi yüksek” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka ve beraberindeki kadınların il gezileri devam ediyor. Osmaniye’yi ziyaret eden Nazlıaka, “Cumhuriyet Halk Partisi kadın kolları olarak il il, ilçe ilçe, belde belde, mahalle mahalle, sokak sokak geziyoruz; her yerdeyiz. Hızla yeni üye yapıyoruz. Partimize olan ilgi her geçen gün artıyor. Osmaniye’de MHP’den CHP’ye geçişler başladı. Özellikle kadınların partimize ilgisi çok yüksek.” dedi.

Aylin Nazlıaka’ya açılan İstanbul Sözleşmesi davası mahkemeden döndü

“KADINLAR CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR”

Osmaniye, Değirmenocağı’nda kadın kooperatiflerinin hayata geçirildiğini de söyleyen Nazlıaka, “Çukurova’nın bereketli topraklarına hayat veren emekçi kadınlar, ekmeğini taştan çıkarıyor. Ömürlerini toprağa adadığını anlatan kadınlar, bazı günler ailecek canla başla çalıştıklarından bahsettii. Bu topraklar bizim hayatımız” diyen emekçi kadınlar ekonomik olarak kalkınmak için bazı projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor.” diye konuştu.