Kadınlar Günü videosu sosyal medyada büyük ses getirdi

Yayın tarihi: 6 Mart 2021 Cumartesi 8:00 am - Güncelleme: 5 Mart 2021 Cuma 4:47 pm

Demet Evgar’ın başrolünde yer aldığı Kadınlar Günü videosu sosyal medyada büyük ses getirdi. İşte Demet Evgar Kadınlar Günü videosu.

Meyhanedeyiz.biz tarafından hazırlanan Hadi Yüzleşelim isimli Kadınlar Günü videosu sosyal medyada büyük ses getirdi. Yayıncı ekip videoyu ” 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırladığımız yeni filmimiz “Yüzleşme” yayında. Tüm kadehlerin birlikte kalkacağı o güzel günler için, #HadiYüzleşelim​. ” mottasıyla yayınladı.

Bilindiği üzere her yıl 8 Mart gününde Kadınlar Günü’nü kutluyoruz. Özellikle son birkaç yılda kadınlara yönelik şiddetin artması, bu yıl ki 8 Mart’ı daha da özel kıldı. Bunun için Meyhanedeyiz.biz 8 Mart’a özel bir video hazırladı.

Ünlü oyuncu Demet Evgar’ın başrolünde yer aldığı videoda kadınların karşılaştığı zorluklara değiniliyor. Herkesin kadınlar için kadeh kaldırdığı video verdiği mesajlarla kadınların karşılaştıkları zorlukları dile getiriyor. Dilerseniz videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran reklamı gayet haklı bulanlar da var, gereksiz bulanlar da. Tabi ki bu videoyu hangi açıdan izlediğinizle alakalı bir durum.

Öte yandan videoda rakı içilmesini eleştirenlerin sayısı da hayli fazla. Lakin bu reklamda odağın kadınların karşılaştığı zorluk olması gerekiyor. Dolayısıyla masada hangi içeceğin tüketildiği çok da önemli bir konu değil diyebiliriz. Peki sizin bu reklam hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Dilerseniz görüşlerinizi yorum olarak bizlerle paylaşabilirsiniz.

Porno izleme oranı rekor kırıyor