Kadını evine kadar takip edip taciz etti, bağırınca boynundan bıçakladı

Yayın tarihi: 6 Mayıs 2022 Cuma 6:13 pm - Güncelleme: 6 Mayıs 2022 Cuma 6:13 pm

İstanbul Bahçelievler’de Tülay Kara (57), tanımadığı Abdullah D. (32) isimli erkeğin saldırısına uğradı. İddiaya göre Abdullah D., kadını taciz etti. Tülay Kara’nın bağırması üzerine Abdullah D., kadını boynundan bıçaklayıp kaçtı.

Olay, Çarşamba akşamı saat 20.50’de Bahçelievler Siyavuşpaşa Caddesi’nde meydana geldi. Market alışverişini tamamlayan Tülay Kara, aynı cadde üzerindeki evinin yolunu tuttu. Kara, apartman girişine geldiğinde daha önce tanımadığı biri arkasından koştu ve saldırdı. Kara, birinin kendisini taciz etmeye çalıştığını fark edince bağırmaya başladı. Saldırgan Kara’yı bir süre yerde sürükledikten sonra boynundan bıçaklayıp kaçtı. Olaydan sonra Tülay Kara, yakınlarının ve komşularının yardımıyla hastaneye kaldırılırken, saldırgandan şikayetçi oldu.

YAKALANDI

Şikayet üzerine olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, çevredeki işyerlerine ait güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerden eşkali belirlenen Abdullah D. Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmayla yakalanarak gözaltına alındı. Abdullah D. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

O ANLAR KAMERADA

Öte yandan şüphelinin Tülay Kara’yı takip ettiği anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde Abdullah D.’nin önce kadının nereye gideceğini gözlemlediği, daha sonra kadının marketten çıkmak için bir süre oyalandığı, Kara marketten çıkıp binaya yöneldiğinde ise peşinden gittiği görülüyor.

Parkın ortasında eşini öldüren erkeğe linç girişimi