Kadını darp eden saldırgana kafa attı

Yayın tarihi: 15 Haziran 2022 Çarşamba 11:03 am - Güncelleme: 15 Haziran 2022 Çarşamba 11:07 am

Eminönü’nde bir kişi tartıştığı seyyar satıcı kadını darp edip ürünlerini tekmeledi. Durumu uzaktan gören başka bir kişi ise kadına yardım ettikten sonra saldırgana kafa attı. O anlara kameraya yansıdı.

İstanbul’da cumartesi günü Eminönü Meydanı’nda seyyar satıcılık yapan kadın ile çorap alacağını söyleyen kişi arasında fiyat tartışması çıktı. Çorap almak isteyen kişi, iddiaya göre fiyatta anlaşamayınca kadını hırsızlıkla suçladı. Ardından kolunu kıvırıp darbettiği kadını iterek yere düşürdü. Kadının sattığı çorapları tekmeleyen saldırgan az ileriye giderek oturdu.

Çevredekiler saldırgana tepki gösterirken, olayı uzaktan gören bir vatandaş kadının yardımına gelip yerdeki çorapları topladı. Ardından yanına gittiği saldırgana kafa attı. Kadına yardım eden kişi ile saldırgan arasında kavga çıkınca çevredekiler araya girdi. Bağrışmaları duyup gelen bir trafik polisi kavgayı sonlandırdı.

‘İKİ ÇORABI 4 LİRAYA ALMAYA ÇALIŞTI’

Darp edilen seyyar satıcı kadın, “Ben çorap satıyorum. Adam 4 lira verdi, çorabın 15 lira olduğunu söyledim. Sonra çorabı almadı bana ‘hırsız’ dedi. Ben ne hırsızlık yaptım ki, iki tane çorabı benden 4 liraya almaya çalıştı. ’15 liraya satıyorum’ dedim, sonra benim kolumu tutup çevirdi. Bana vurdu, sonra polisler geldi” dedi.

Tüm yaşananlar kameraya yansıdı. Görüntülerde, saldırganın kadını darbedip çoraplarını tekmelediği görülüyor. Yere düşen kadın ağlarken, bir kişinin saldırgana kafa attığı ve çevredekilerin aralarında çıkan kavgayı ayırmaya çalıştığı kameraya yansıyor.

Canını hiçe sayarak yolculuk etti!