Kadına ve çocuğa şiddet Samsung Türkiye kıskacında

Yayın tarihi: 23 Eylül 2019 Pazartesi 11:54 am - Güncelleme: 23 Eylül 2019 Pazartesi 11:54 am

Kadına ve çocuğa uygulanan şiddet son zamanlarda yayınlanan dizilerin önemli bir etkisi olduğu düşünülüyor. Samsung Türkiye bunu önleyebilmek için yeni bir karar aldı.

Kadına ve çocuğa şiddet Samsung Türkiye kıskacında. Son zamanlarda hem sosyal medyada hem de çeşitli platformlarda kadın ve çocuk hakları ile ilgili daha fazla çalışma yürütülüyor. Teknoloji sektöründe faaliyet gösteren birçok kişi ise bu tür çalışmalara büyük şirketlerin de katılması gerektiğini ifade etmişti. Bu şirketlerden ilk cevap verenler içerisinde Samsung Türkiye yer aldı.

 

Hem ürün yerleştirmesi hem de çeşitli reklamlarla, dizilerin önemli bir gelir kaynağı haline gelen Samsung şirketi işte tam da bu noktadan hareket edecek. Kadınlara ve çocuklara yapılan şiddeti gösteren dizilere hiçbir şekilde maddi destek sunulmayacak.

21. yüzyılın en iyi 10 oyunu!

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Samsung Electronics Türkiye Kurumsal Marka ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Gökpınar, özellikle de artan şiddet vakalarına dikkat çekti. Samsung Türkiye olarak buna kesinlikle sessiz kalmayacaklarını ifade etti. Peki sizler Samsung’un Türkiye şubesi tarafından alınan bu kararı nasıl karşılıyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.