Kadın sürücüyü darp eden erkek: Saçları kısa olduğu için fark etmedim

Yayın tarihi: 20 Ekim 2021 Çarşamba 8:53 pm - Güncelleme: 20 Ekim 2021 Çarşamba 8:56 pm

İstanbul Esenyurt’ta Mehmet Salim Bilci isimli erkek, otomobil sürücüsü bir kadını darp etti. Bilci, “Saçları kısa olduğu için kadın olduğunu fark etmedim. Erkek sandım” dedi.

Motosiklet sürücüsü Mehmet Salim Bilci, otomobil sürücüsü Sühendan K’yı darp etti. Sühendan K’nın kendisini sıkıştırdığı ve tehlikeye düşürdüğünü iddia eden Bilci, kendisini “Saçları kısa olduğu için kadın olduğunu fark etmedim” diyerek savundu.

MEHMET SALİM BİLCİ TUTUKLANDI

Sühendan K., hastanedeki müdahalenin ardından polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Sühendan K. ve Mehmet Salim Bilci’nin ifadelerinde, trafikte tartıştıkları ve birbirlerini el kol hareketi yapmakla suçladıkları, benzinlikte araçlarından indikleri sırada da olayın meydana geldiğini söyledikleri belirtildi.

Hakkında “kasten yaralama” suçundan işlem yapılan şüpheli Mehmet Salim B., sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

“BİRİSİNE SİNİRLENDİ DİYE ACISINI KADINLARDAN ÇIKARTMAMALI”

Bilci isimli erkek tarafından darp edilen Sühendan K.,  “Benzin istasyonuna girmek için sinyal verdim. Arkamdan korna çaldı. O geçsin diye yol verdim. Sonra tekrar sinyal verip benzinciye girdim, benzin almak için. Sonra peşimden geldi. Zaten arabadan inmemle kaskını çıkarıp tekme tokat daldı. Şikayetçi olacağım, polis ekipleri geldi. Birisine sinirlendi diye başkasından acısını çıkartmamalı özellikle kadınlardan” diye konuştu.

 

Barınamayan İTÜ’lülerin eyleminde güvenlik öğrencileri darp etti!