Kadın sunucu karşısında kemerini çözmeye çalışan sunucunun programı askıya alındı

Yayın tarihi: 5 Kasım 2021 Cuma 7:14 pm - Güncelleme: 15 Şubat 2022 Salı 11:09 am

İsrail’de hava durumu programı sunucusu Danny Roup, canlı yayında kadın sunucunun karşısında pantolon kemerini çözüyormuş gibi yaptı. Roup’un bu davranışından ötürü canlı yayın programları askıya alındı. Roup, pişman olmadığını ifade etti.

Rotem Israel isimli kadın sunucu, İsrail’de Kanal 13’te hava durumu sunuculuğu yapan Danny Roup’a herhangi bir dövmesi olup olmadığını sordu. Roup ise “Göstereceğim” deyip ayağa kalkarak pantolonunu çözüyormuş gibi yaptı. Roup’un bu davranışı üzerine canlı yayın programları askıya alındı.

BirGün’ün Haaretz’den aktardığı habere göre, Danny Roup ve sunucu Rotem Israel, yayında gençlerin yaralarını kapatan dövmeler hakkında konuşuyordu. Roup, Israel’in Roup’a dövmesi olup olmadığını sormasının ardından ayağa kalktı ve “Göstereceğim sana” diyerek pantolon kemerini çözüyormuş gibi yaptı.

Roup’un yanıtı karşısında afallayan Israel, “Bazen şakalarınız o kadar da komik olmuyor” dedi.

Kanal 13’teki yetkililer, davranışının “uygunsuz olduğunu ve davanın ele alınacağını” belirten bir bildiri yayınladı. Şu andan itibaren Danny’nin canlı yayın sunması askıya alındı. Roup ayrıca “Paranın Ardında” adlı bir finansal programın da sunuculuğunu yapıyordu.

Öte yandan kadın hakları aktivistleri, Roup’un canlı yayındaki davranışını kınayarak ‘iğrenç’ şeklinde nitelendirdi.