Kadın katilinin ifadesi ortaya çıktı! Aldattığını ‘duyduğu’ için öldürmüş

Yayın tarihi: 12 Aralık 2022 Pazartesi 10:55 am - Güncelleme: 12 Aralık 2022 Pazartesi 10:55 am

Müzeyyen Tekayak’ı pompalı tüfekle vurarak öldüren Abdullah Tekayak’ın emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Tekayak’ın “Cezaevindeyken beni aldattığını duydum. İtiraf etmesini bekledim. O sırada sinirlenince ateş ettim” dediği öğrenildi.

Adana’nın Seyhan ilçesinde 24 Kasım tarihinde ‘kasten yaralama’ suçundan tutuklu bulunduğu cezaevinden çıkan Abdullah Tekayak ile eşi Müzeyyen Tekayak arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Abdullah Tekayak, pompalı tüfekle eşine ateş açtı. Saçmaların sırtına isabet ettiği Müzeyyen Tekayak hayatını kaybederken Abdullah Tekayak ise kaçtı.

“BENİ ALDATTIĞINI DUYDUM”

Olayla ilgili çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Abdullah Tekayak’ın, Sarıçam ilçesindeki bir apartman dairesinde saklandığını belirledi. Adrese operasyon düzenleyen polis, Tekayak’ı gözaltına aldı. Emniyete götürülen Tekayak, ifadesinde, “Cezaevindeyken beni aldattığını duydum. Olay günü konuşmak için eve çağırdım. Durumu kendisinin anlatmasını ve itiraf etmesini bekledim. O sırada sinirlenince ateş ettim” dedi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Abdullah Tekayak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.