Kadın düşmanı Övüç’ün garanti ödülüne erken kutlama

Yayın tarihi: 31 Ağustos 2020 Pazartesi 9:13 pm - Güncelleme: 31 Ağustos 2020 Pazartesi 9:13 pm

Türkiye’de gerçekleşen kadın cinayetleri hakkında söyledikleriyle tepki çeken Murat Övüç, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Kadın Haklarına En Duyarlı Fenomen Ödülü” kazanacağını iddia etti.

Türkiye’de gerçekleşen kadın cinayetleri hakkında söyledikleriyle tepki çeken Murat Övüç, kadın eylemine katılmaya çalışmış fakat kadınlar tarafından eyleme katılmasına izin vermemişti.

Şiddet ve kadın cinayetleri haberlerinin artmasına karşın daha önce sarf ettiği ”Kadınlar erkeklerin bir adım gerisinde olmak zorunda” sözü dolayısıyla tepki çeken ünlü sosyal medya fenomeni Murat Övüç bu kez de adından söz ettirecek bir paylaşıma imza attı.Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım’a küfreden ve kadınlara yönelik skndal sözler kullanan Murat Övüç, Gökay Kalaycıoğlu ve Tuğba Özay’ın sunuculuğunu üstleneceği ödül töreni öncesi dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.Ünlü sosyal medya fenomeni, ”Kadın Haklarına En Duyarlı Fenomen Ödülü” şeklinde bir görsel paylaştı. Bu durum halkın gözünden düşen Murat Övüç’ün imaj düzeltme çabası olarak yorumlandı.