8 Mart’ta bir kadını darp eden iki erkek serbest

Yayın tarihi: 9 Mart 2021 Salı 12:14 pm - Güncelleme: 9 Mart 2021 Salı 11:13 pm

Bursa’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bir kadın, A.D. isimli erkek tarafından saçında tutulup yerlerde sürüklendi. Kadının yardımına ise yoldan geçen başka bir kadın koştu. Saldırgan erkek ve kardeşi gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde A.D. isimli erkek birlikte olduğu iddia edilen A.Ş. isimli kadın arasında tartışma çıktı. A.Ş. isimli kadın, birlikte oldukları arabadan inerek uzaklaşmak istedi. O esnada erkek arkadaşı A.D. ve bir kadın da araçtan inerek A.Ş.’nin yanına geldi. Kameralara yansıyan görüntülerde tartışma sırasında A.D., A.Ş.’yi darp etti.

Sokak ortasında bir kadını darp eden İbrahim Zarap tutuklandı

YOLDAN GEÇEN KADIN İKİLİNİN ARASINA GİREREK ŞİDDETİ ÖNLEDİ

Bu sırada olay yerinden geçen ve yanında çocukları olduğu gözlenen bir kadın, Kadınlar Günü’nde saçından tutulup yerde sürüklenen A.Ş.’ye müdahale etti. Kendisini siper eden kadın, A.Ş.’nin daha fazla şiddet görmesini engelledi. Elleriyle A.D.’nin önüne set olarak aldığı darbelerle oldukça yıprandığı görünen kadını korumaya çalıştı.

DARP ANI KAMERALARDA

Bir kadın daha sokak ortasında darp edildi!

Ardından çevredeki vatandaşların da toplanmasıyla olay yatıştırıldı. O anlar ise çevredeki bir vatandaşın amatör kamerasına yansıdı. Aynı zamanda çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde; A.Ş.’nin, erkek arkadaşının darbetmesi sonucu yere düştüğü görüldü.

SALDIRGAN VE KARDEŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yaşanan olayın ardından, Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü harekete geçti. Kız arkadaşını yol kenarında darbeden A.D. ile olayın içerisinde yer alan erkek kardeşi S.D., polis tarafından gözaltına alındı. Darbedilen kadın ise, erkek arkadaşı ve kardeşi hakkında şikayetçi oldu. A.D. ve erkek kardeşi S.D.’nin emniyetteki işlemlerinin ardından yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

SERBEST BIRAKILDILAR

A.Ş’nin darp edilmesine ilişkin gözaltına alınan A.D. ile erkek kardeşi S.D. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilerek nöbetçi hakimliğe çıkarıldı. A.D. adli kontrol şartıyla olmak üzere iki şüpheli de serbest bırakıldı. Öte yandan A.Ş’nin şikayetinden vazgeçtiği öğrenildi.