Kadıköy’de ‘Ben Süpermen’im’ deyip kafede oturanların üstüne atladı

Yayın tarihi: 16 Aralık 2021 Perşembe 11:25 am - Güncelleme: 11 Ocak 2022 Salı 3:44 pm

Kadıköy’de gece saatlerinde bir kişi “Ben Süpermen’im”diye bağırıp koşarak kafede oturanların üzerine atladı. Yere düşen genç, zıplayarak kaçmaya çalışırken, kafede oturan insanlar şaşkınlık yaşadı.

Olay, Kadıköy’deki bir eğlence mekanında gece saat 02.15 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, müşterilerin mekanda yoğun olduğu esnada sokak üzerinden koşarak gelen bir şahıs, “Ben Süpermen’im” diye bağırarak müşterilerin oturduğu masanın üzerine atladı.

Masada oturan müşterilerle birlikte yere düşen genç, bu sefer de zıplayarak uzaklaştı. Daha sonra çevredekilerin şaşkın bakışları arasında gözden kayboldu. 

MASALARIN ÜZERİNE ATLADI

Olayın yaşandığı işletmenin personeli, “Biz o esnada normal çalışmamızı sürdürüyorduk. Arkadaşın biri yukarıdan koşarak ‘Ben Süpermen’im’ diyerek masaların üzerine atladı. Yere düştükten sonra biraz daha zıpladı. Sonra kaçarak uzaklaştı. Biz de ne olduğunu şaşırdık. Bir anda garip geldi. Arkadaş sanırım bir an Süpermen olduğunu düşündü. Buralarda biraz doz kaçınca böyle şeyler yaşanabiliyor” diye konuştu.

 

Müzisyen Ayhan Sicimoğlu kabusu anlattı! Karısının üzerine işediler