“Kaderde bu da varmış” diyerek duyurdular! Mazhar Alanson ile Fuat Güner sahnelere dönüyor

Yayın tarihi: 22 Ocak 2024 Pazartesi 11:31 am - Güncelleme: 22 Ocak 2024 Pazartesi 11:31 am

Usta sanatçı Özkan Uğur‘un hayatını kaybetmesi sanat dünyasını yasa boğdu. MFÖ grubunun üyelerinden Özkan Uğur’ın hayatını kaybetmesinin ardından konserlere ara veren Mazhar Alanson ile Fuat Güner, sahnelere döneceklerini duyurdu.

Şarkıcı ve oyuncu Özkan Uğur, 8 Temmuz Cumartesi günü hayatını kaybetti. Uğur’un vefatının ardından konserlere ara veren Mazhar Alanson ile Fuat Güner, sahnelere döneceğini duyurdu.

“KADERDE BU DA VARMIŞ”

16 Mart Cumartesi akşamı Bostancı Gösteri Merkezi’nde hayranlarıyla bir araya gelecek ikiliden Mazhar Alanson, konser afişini sosyal medya hesabından paylaştı. Alanson, paylaşımına şu notu düştü:

“Kaderde bu varmış, en başa dönmek… İçimizde Özkan’la birlikte geçirdiğimiz 52 yıl için şükran, ayrı düştüğümüz 7 ay için özlem ile, delikanlı olduğumuz yıllardaki gibi Fuat ile baş başa, MFÖ şarkıları söylemeye devam edeceğimiz sahnelere dönüyoruz. Buluşmak üzere!”

Aynı afişi kendi sosyal medya hesabından paylaşan Fuat Güner de şu ifadeleri kullandı:

“Kaderde bu varmış, en başa dönmek. İçimizde Özkan’la birlikte geçirdiğimiz 52 yıl için şükran, ayrı düştüğümüz 7 ay için özlem ile delikanlı olduğumuz yıllardaki gibi Mazhar ile baş başa, MFÖ şarkıları söylemeye devam edeceğimiz sahnelere dönüyoruz. Buluşmak üzere!”

Mazhar Alanson: Ferhan Şensoy’un oyunu olmasa, belki MFÖ olmayacaktı

mfö

Özkan Uğur’ın hayatını kaybetmesinin ardından konserlere ara veren Mazhar Alanson ile Fuat Güner, sahnelere döneceklerini duyurdu.

Kaynak: TELE1