Kaçırılma görüntüleri ortaya çıkan Gökhan Güneş hakkında ‘TEM almıştır’ iddiası

Yayın tarihi: 24 Ocak 2021 Pazar 2:45 pm - Güncelleme: 24 Ocak 2021 Pazar 2:45 pm

Kaçırılma görüntüleri ortaya çıkan elektrik işçisi Gökhan Güneş’in ablası Gülhayat Güneş, Gökhan’ın bulunmasına yönelik eylem sırasında kendisini gözaltına alan polislerin “Gökhan’ı muhtemelen TEM almıştır. Birkaç güne bırakırlar” dediğini söyledi.

20 Ocak’tan beri kendisinden haber alınamayan ve kaçırılma görüntüleri ortaya çıkan Gökhan Güneş’e ilişkin skandal bir iddia geldi. Dün Gökhan Güneş’in bulunması için yapılan eylemde gözaltına alınan abla Gülhayat Güneş, kendilerini gözaltına alan polislerin “Gökhan’ı muhtemelen TEM almıştır. Birkaç güne bırakırlar” dediğini söyledi.

Mezopotamya Ajansı’nda yer alan habere göre dün İkitelli Şehit Zeki Kaya Polis Karakolu’na kayıp başvurusunda bulunduklarını ifade eden Gülhayat Güneş, “Kardeşim bulunana kadar bize haber verilene kadar durmayacağız, susmayacağız. Bizi hiçbir şekilde yıldıramayacaklar. Herkesin sesimize ses vermesini, kardeşimin bulunmasını istiyorum” dedi.

“BUGÜN KARDEŞİM, YARIN BİR BAŞKASI OLABİLİR”

Cuma günü Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde görüştüğü bir müdürle arasındaki diyalogu aktaran abla Gülhayat Güneş, şunları söyledi:

“Emniyet Müdürü’ne kardeşimi bulun dediğimde, ben Gökhan’ı bulacağım demedi. ‘En kısa sürede sana teslim edeceğim’ dedi. Bu da Gökhan’ın ellerinde olduğunu gösteriyor. O nedenle bir an önce kardeşimin akıbeti hakkında bilgi versinler. Bugün kardeşim, yarın bir başkası olabilir. Kamuoyu ses versin”