“Kabinede ve AKP yönetiminde değişiklikler bekleniyor”

Yayın tarihi: 2 Mart 2021 Salı 10:05 am - Güncelleme: 2 Mart 2021 Salı 10:06 am

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, ‘önemli gelişmelerin yaşanacağı’ bir aya girildiğini belirterek, hem AKP yönetiminde hem de kabinede bazı değişiklikler olmasının beklendiğini belirtti.

Kabinede değişiklik yapılacağı ve bazı bakanlıkların ikiye ayrılacağı iddiaları konuşulurken, Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat da ‘Kritik ay’ başlıklı yazısında söz konusu iddiaları ele aldı.

Fırat’ın “Mart ayına girdik, önemli gelişmelerin yaşanacağı, dikkat çekici başlangıçların yapılacağı bir ay” dediği yazısından ilgili bölümü şöyle:

“24 Mart kongre süreci: AK Parti içindeki kongre süreci ile hem parti yönetiminde hem de kabinede bazı değişiklikler olması bekleniyor. Ekonomi yönetiminde bir değişiklik olmayacağı söyleniyor. Bununla birlikte yükü fazla bazı bakanlıkların yapısının gözden geçirilebileceği belirtiliyor.

Sorunları çözme, yönetme ya da konuşma süreci: Dış politikada kritik maddelerden biri. İkili ilişkilerde sorunların çözülmesi, çözülmeyecek sorunların ise yönetilmesi hedefleniyor. Bu nedenle de kopan, yürümeyen ya da sorunlu olan ilişkilerin normalleşme süreçlerine evrilmesine hazırlık yapılıyor.”

YAZININ TAMAMI