Kaan Kazgan Savaş Cebeci ile kavgasını anlattı: Olması gereken oldu

Yayın tarihi: 25 Eylül 2023 Pazartesi 9:32 am - Güncelleme: 25 Eylül 2023 Pazartesi 9:32 am

Sosyal medyada tartıştıktan sonra fenomen Savaş Cebeci ile buluşup dövüşmesiyle gündeme gelen Kaan Kazgan kavganın detaylarını anlattı.

Fitness dersleri ile ilgili yayın yapan sosyal medya fenomeni Savaş Cebeci, bir videosunda, “İsterse dünya şampiyonu olsun 70 kilo kimse beni dövemez” dedi. Bunun üzerine dövüşçü Kaan Kazgan, Savaş Cebeci’ye meydan okudu. ‘İstediğin yerde kavga edebiliriz’ diyen Kaan Kazgan’la Savaş Cebeci Tuzla’da buluşup dövüştü. Kaan Kazgan, Savaş Cebeci’yi döverek kanlar içinde bıraktı.

O anlara ait video ülkenin gündemine oturdu. Olay sonrası ilk kez konuşan Savaş Cebeci, “Ben yan dönmüş konuşurken, ansızın ve habersizce gelen hamleyle yere yığıldım. Bu yüzden yüzüme ağır darbeler almaya başladım. Normal kütlede bir adam olsam ölebilirdim, bayılabilirdim” dedi.

KAAN KAZGAN’DAN VİDEO

Cebeci’nin ardından Kazgan’dan da video geldi. Kazgan Youtube kanalında yayınladığı videoda “Biraz fazla kışkırtmaya maruz kaldığımı düşünüyorum. Oraya gelir gelmez teke tek çıkılacağı belli oldu. O ilk başta konuları uzatmak istedi. Aşağıya inmek istedi. Daha kötü olabilirdi, olmadı” diyerek kavganın detaylarını anlattı.

Kaan Kazgan’la kavga eden Savaş Cebeci: Ölebilirdim