Justin Bieber, Osmaniyeli 8 yaşındaki Ahmet’i hikayesinde paylaştı

Yayın tarihi: 30 Temmuz 2024 Salı 11:58 am - Güncelleme: 30 Temmuz 2024 Salı 11:58 am

ABD’li şarkıcı Justin Bieber, Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde yaşayan 8 yaşındaki Ahmet Aygün’ün bir düğünde oyun havası oynadığı anların görüntüsünü paylaştı. Aygün, 293 milyon takipçisi bulunan Bieber ile tanışmak istiyor.

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde ailesiyle beraber yaşayan 3 kardeşten en küçüğü 8 yaşındaki Ahmet, müzisyen olan ağabeyiyle düğünlere gidiyor.

Dans etmeyi çok seven Ahmet’in, bir düğünde oyun havası oynadığı görüntü yerel sanatçı Emrah Türkoğlu tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Ahmet’in dans ettiği videonun, şarkıcı Justin Bieber tarafından 293 milyon kişinin takip ettiği Instagram hesabında paylaşılması üzerine dünya çapında çok sayıda kişi videoyu izledi ve yorum yaptı.

Key Glock’un şarkısıyla mixlenerek yayınlanan videonun dünya çapında paylaşılmaya başlanması üzerine Ahmet’in ailesine ve videoyu paylaşan Emrah Türkoğlu’na çok sayıda mesaj geldi.

Ahmet Aygün, AA muhabirine videonun bu kadar çok paylaşılmasına çok sevindiğini söyledi.

İlerleyen zamanlarda kendisi de Bieber gibi ünlü olmak istediğini anlatan Aygün, “Oynamayı çok seviyorum. Gittiğim düğünlerde oynarım. İnsanlar oynamamı çok seviyor ama bazen de nazar oluyor.” diye konuştu.

Aygün, Justin Bieber’in paylaştığı videoyu izlediğini ve çok beğendiğini belirterek, “Günün birinde Justin Bieber ile tanışmayı isterim.” dedi.

“JUSTIN BIEBER’İN PAYLAŞMASINA ŞOK OLDUM”

Videoyu paylaşan Emrah Türkoğlu da Ahmet’in ağabeyi ile çalıştıklarını ve bazen düğünlere Ahmet’in de geldiğini belirtti.

Ahmet’in oyun havalarında çok güzel dans ettiğini söyleyen Türkoğlu, şöyle konuştu:

“Ahmet çok yetenekli bir çocuk, müzik kulağı da çok iyi. Paylaştığım video Instagramda 13 milyon kez izlenmiş. Güzel bir duygu. Paylaşımımı Justin Bieber’in paylaşmasına şok oldum. Gurur duyduk tabii, mutluyuz. Bunlar güzel şeyler.”

ABD'li şarkıcı Justin Bieber, Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde yaşayan 8 yaşındaki Ahmet Aygün'ün bir düğünde oyun havası oynadığı anların görüntüsünü paylaştı. Aygün, 293 milyon takipçisi bulunan Bieber ile tanışmak istiyor.

Justin Bieber Gazze fotoğrafıyla İsrail’e ‘dua’ istedi, tepki gelince sildi

Kaynak: AA